Kontúr Stúdió - Építészet.

Ingyenes vázlatterv készítés

E-mail Nyomtatás PDF

Ingyenes vázlatterv készítés

Egy építkezés mindenképpen komoly döntés, legyen szó egy családi házról, középületről, ipari- vagy egyéb létesítményről. Ahhoz, hogy jó minőségű építészeti alkotás születhessen, melyben Építtető hosszú évekig örömét leli, melyről a tervező büszkén elmondhatja, hogy azt az épületet is ő tervezte elengedhetetlen az építtető és az építész közötti bizalom. Ezt a bizalmat cégünk ingyenes vázlatterv készítéssel alapozza meg.

A legtöbb ember földrajzi hely, illetve különböző emberek ajánlásai alapján választ építészt, az épület tervére úgy tekint, mint a hatóságnak beadandó papírtömegre, az építészeket darab számba veszik, fel sem merül az építészeti minőség kérdése, holott a megfelelő, lelkiismeretes építész több időt fordít az épület kitalálására, addig nem adja ki a kezéből a munkát, amíg nem találja az épületet kompromisszumok nélkülinek. A gondosan megtervezett épület többszörösen is megtérül: használhatóságban, megjelenésben, gazdaságos kivitelezhetőségben, gazdaságos üzemeltethetőségben. A megfelelő építész kiválasztása tehát, talán a legfontosabb döntés a leendő épület megvalósítása során. Érdemes belegondolni: Az épület évtizedekre épül, meghatározza a benne élők, dolgozók közérzetét, kihatással van az életünkre, csakúgy mint külső megjelenésében mások életére is.

Cégünk azzal, hogy ingyen vállalja a leendő épület vázlatterveinek elkészítését, azt szeretné bemutatni, hogy a fent leírtak nem üres szavak csupán, hanem valóban így is gondolkodunk. Fontos számunkra, hogy a leendő épület az Ön számára jól használható, kompromisszummentes legyen, Ön hosszú évtizedeken keresztül örömét lelje benne.

Az épülettervezés folyamata a következőképp zajlik: Az első személyes találkozás alkalmával megbeszéljük, mit szeretne pontosan, elkérjük a beépítési terület adatait, hogy elkészíthessük a leendő épület vázlatterveit, mely egy alaprajz vázlatból és tömegvázlatból áll. Ez adja az alapot az Ön egyéni igényeinek megvalósításához. A vázlatokból a közös munka során kialakítjuk a végleges koncepciót és megteremtjük az Ön által elképzelt létesítményt.


Tekintse meg referenciáinkat >>>


További szolgáltatásaink:

- Engedélyezési tervdokumentációk készítése

- Látványtervek készítése

- Kiviteli tervdokumentációk készítése

- Felelős műszaki vezetés

- Költségvetések, mennyiségi kiírások készítése

- Vállalkozásba adás (kivitelezők versenyeztetése)

- Kivitelezés bonyolítás


Kérjen árajánlatot >>>

 
Főoldal Szolgáltatásaink Ingyenes vázlatterv készítés

Kapcsolat

Keressen alábbi elérhetőségeink bármelyikén:

  • Tel: (+36) 70-384-1231
  • Fax: (+36) 24-889-196
  • Email: info@konturstudio.hu
  • Website: www.konturstudio.hu