Kontúr Stúdió - Építészet.

Látványtervek készítése

E-mail Nyomtatás PDF

Látványtervek készítése

A mai technológia lehetővé teszi, hogy virtuálisan felépítsük, ami a valóságban még nem létezik, így már azok is láthatják leendő épületüket, akik a 2 dimenziós tervek alapján nehezen tudják elképzelni. kiválasztható az épülethez legmegfelelőbb színezés, vagy megkezdhető az értékesítés akár az építkezés indítása előtt.

Általában csak a magunk által tervezett épületek látványterveinek elkészítését vállaljuk, azonban előfordult már, hogy megkerestek kész tervek alapján elkészítendő látványterv megbízással is. A professzionális látványterv készítés időigényes feladat, ugyanakkor megéri a befektetett energiát, mert elkerülhető segítségével, hogy olyan épületet építsünk, ami a végén nem tetszik. Amennyiben eladásra épít, úgy már az építés közben, vagy akár előtte is megkezdheti az értékesítést.

Amennyiben látványtervet készíttet velünk, úgy felépíjük a leendő épület teljes 3 dimenziós modelljét, az épület környezetét növényekkel, a szükséges tereprendezést. Ezután Önnel közösen eldöntjük, milyen homlokzati felületeket kívánatosak az épület szempontjából, majd az Ön által kiválasztott nézetekből, tetszőleges méretben elkészítjük az állóképeket.

Van lehetőség videó bejárás készítésére is, ez időigényesebb feladat, hiszen az épület belsejét is be kell rendezni az Ön igénye szerint, viszont nagyobb beruházás esetén mindenképpen megtérülő befektetés egy profi bemutató videó készítése.


Tekintse meg referenciáinkat >>>

Kérjen árajánlatot >>>


További szolgáltatásaink:

- Ingyenes vázlatterv készítés

- Engedélyezési tervdokumentációk készítése

- Kiviteli tervdokumentációk készítése

- Felelős műszaki vezetés

- Költségvetések, mennyiségi kiírások készítése

- Vállalkozásba adás (kivitelezők versenyeztetése)

- Kivitelezés bonyolítás

 
Főoldal Szolgáltatásaink Látványtervek készítése

Kapcsolat

Keressen alábbi elérhetőségeink bármelyikén:

  • Tel: (+36) 70-384-1231
  • Fax: (+36) 24-889-196
  • Email: info@konturstudio.hu
  • Website: www.konturstudio.hu