Kontúr Stúdió - Építészet.

Költségvetések, mennyiségi kiírások készítése

E-mail Nyomtatás PDF

Az építkezés egy bonyolult folyamat, az építészeti tervezésen túl anyagi tervezésre is szükség van. A tételes költségvetés elkészítése nagyban segíti a megfelelő építési vállalkozó kiválasztását, valamint védi az építtetőt az esetleges átverésekkel szemben. Az általunk készített költségvetés tartalmazza az épület beépítendő anyagait, és azok mennyiségét, valamint az elvégzendő szakipari munkákat is tételesen.

Egy tervező által készített részletes költségvetés szinte elengedhetetlen a kivitelezői árajánlatok bekéréséhez, hiszen a költségvetés segítségével jól összehasonlítható ajánlatokat kaphat vissza, az ajánlatok elbírálása alatt nem akarja majd "összehasonlítani az almát a körtével". Árazatlan költségvetés segítségével több kivitelezőt versenyeztethet, mint anélkül, a kivitelezők gyorsabban tudnak ajánlatot adni és mivel ugyanazokra a munkatételekre adják, így ajánlataik teljes mértékben összevethetőek egymással. Általában a költségvetés az anyagok pontos megjelölésével a kiviteli szerződés elengedhetetlen mellékletét képezi, hiszen így a kivitelezőn később pontosan számonkérhető, hogy mire szerződött, valamint a kivitelezőnek is biztosítékot jelent, mert nem kérhető tőle olyan munka, amire "nem gondolt". A tételes költségvetés tehát sok későbbi fejfájástól kíméli meg az építtetőt. Elkészíttetését minden esetben javasoljuk.

Mindemellett a bankok a hiteligényléshez árazott, tételes költségvetést kérnek, cégünk a hiteligényléshez szükséges költségvetések készítését is vállalja.


Kérjen árajánlatot >>>


További szolgáltatásaink:

- Ingyenes vázlatterv készítés

- Engedélyezési tervdokumentációk készítése

- Látványtervek készítése

- Kiviteli tervdokumentációk készítése

- Felelős műszaki vezetés

- Vállalkozásba adás (kivitelezők versenyeztetése)

- Kivitelezés bonyolítás

 
Főoldal Szolgáltatásaink Költségvetések készítése

Kapcsolat

Keressen alábbi elérhetőségeink bármelyikén:

  • Tel: (+36) 70-384-1231
  • Fax: (+36) 24-889-196
  • Email: info@konturstudio.hu
  • Website: www.konturstudio.hu